Fortnite (Fortnite Friday Konceptet)2020-01-20T16:04:43+00:00

Fortnite (Fortnite Friday Konceptet)

Der afholdes ligeledes turnering i Fortnite. Holdene vil bestå af 2vs2, som skal kæmpe om at få FLEST kills. Der bliver kæmpet på Fortnite’s egne officielle spilservere, da vi til LLP desværre ikke har muligheden for at hoste egne servere til dette.

Selve turneringen afholdes på konceptet “Fornite Friday” som går ud på at skaffe flest kills i en såkaldt “Squad Lobby”. Begge hold skal dermed være på “samme” hold, dog skal de spille mod hinanden, 2v2. Holdet der opnår flest kills i spillet, går videre til næste kamp. Har man lige mange kills, vil det være holdet der kommer LÆNGST, der bliver vinderen af kampen.

Ingen former for snyd er tilladt – dette vil der blive holdt nøje øje med. Skulle der opstå problemer undervejs i kampene, sørger vi for at det hele bliver løst på en FAIR måde, for begge de spillene hold.

Til turneringerne (undtaget Minecraft), vil der blive lavet Brackets, også kaldet turneringsplaner over holdene der skal dyste imod hinanden i de forskellige turneringer. Disse skemaer vil være tilgængelige for alle deltagere til LLP 2020.

Bestil din billet her